Kourtney Kardashian paljasti mitä nimettömästä löytyy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kourtney Kardashian kihlautui viime viikolla poikaystävänsä, Blink-182 -rumpali Travis Barkerin kanssa. Realitytähti paljasti onnellisen uutisen sosiaalisessa mediassa jakamissaan kuvissa. Nyt Kourtney Kardashian on paljastanut Instagram-tilillään kihlasormuksensa.

42-vuotias tähti riisui rohkeisiin kuviin, joissa hän esittelee kameralle tuoretta timanttisormusta. Page Six -sivuston mukaan The Diamond Pro -yhtiön Mike Fried arvioi sormuksen olevan noin miljoonan dollarin arvoinen.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, koska Kourtney ja Travis suunnittelevat häiden järjestämistä. Kourtney ei ole aikaisemmin ollut naimisissa. Hän seurusteli Scott Disickin kanssa viiden vuoden ajan, minkä aikana pari sai kolme lasta. Travis oli naimisissa televisiotähti Shanna Moaklerin kanssa vuosina 2004-2008.