Selviytyjät-Tuuli esitteli karvoitustaan: ”Oikeestaan jopa viihdyn niiden kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen popkaunotar Tuuli nähtiin äskettäin Selviytyjät-televisiosarjan tuotantokaudella kilpailemassa Karbialla sijaitsevalla saarella selviytymisestä. Hän kuitenkin putosi kilpailusta puolivahingossa, kun koskemattomuus ostettiin heimoneuvostossa kolmella kolikolla. Sittemmin poptähti esitteli somessa mitä kilpailuun osallistuminen teki hänen vartalolleen.

Nyt Tuuli on esitellyt sosiaalisessa mediassa karvoitustaan ja kertoo kasvattaneensa itselleen Selviytyjät-kuvauksissa ensimmäisen kerran kainalokarvat. Hänen suhtautumisensa niihin on yllättänyt monet.

– En muista et oisin koskaan menny paria päivää pidempään sheivaamatta ja siks tää olikin super mielenkiintonen kokemus! huomasin nopeesti, että mua ei todellakaan haittaa nää karvat ja oikeestaan jopa viihdyn niiden kanssa. selviytyjissäkin oli tosiaan mahdollisuus sheivata, mutta mä päätin että haluun haastaa itseäni ja elää hetken aikaa täysin luonnollisessa tilassa, Tuuli kirjoittaa.

– Tässä kuvassa oon meidän selviytyjät villalla full glamissa mun kainalokarvojen kanssa ja silti tunsin itseni yhtä naiselliseks kun ilmankin karvoja. vaikka normiarjessa preferoinkin sileitä kainaloita niin mun mielestä oli parasta mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja samalla muistuttaa itseään sekä tällä postauksella muita, että kainalokarvat on myös naisilla maailman normaalein asia eikä se määritä hygieenisyyttä tai naiseutta millään tapaa.