Poliisi tutkii erikoista rikossarjaa Luumäellä – kuka varasti kuukausia asukkaiden posteja?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etelä-Karjalan Luumäellä asukkaita on piinannut kauan jatkunut sarja rikoksia, joita poliisi on kuvaillut poikkeukselliseksi. Noin 4 500 asukkaan kunnassa on varastettu järjestelmällisesti usean kotitalouden posteja.

Poliisin mukaan posteja on anastettu kotitalouksien postilaatikoista 1. kesäkuuta – 26. lokakuuta välisenä aikana. Postien katoaminen on aiheuttanut uhreille monenlaisia vaikeuksia, sillä perille saapumattomat kirjeet ovat johtaneet esimerkiksi maksumuistutuksiin.

Postilaatikkojen omistajien kerrotaan epäilleen postiensa katoamisesta Postin työntekijöitä. Poliisin mukaan Postiin kohdistuneet epäilykset ovat kuitenkin olleet aiheettomia. Tapauksia tutkitaan varkausrikoksina ja poliisilla on jo vahva epäily rikosten tekijästä.