Australialainen silikonipommi narubiksuissa – onko tässä mitään luomua?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australian kesästä nauttiva povipommi Tara Jayne on julkaissut oman bikinimallistonsa. Nainen esittelee asukokonaisuutta omalla vartalollaan. Bikinien sijaan katse kiinnittyy naisen hoikkaakin hoikempaan ulkonäköön, jota on muotoiltu rintojen, pepun ja huulten implanteilla.

Australian Melbournessa asuva Tara Jayne on yksi silikonibimboista, joka kerää faneja plastiikkakirurgian avulla. Nyt hän näyttää leikkauttaneen myös leukaperänsä kapeammaksi. Hän on puhunut mediassa paljon siitä, kuinka jokaisella on oikeus näyttää juuri sellaiselta kuin itse haluaa. Suurin osa naisen tilin seuraajista kehuu hänen ulkonäköään.

– Tässä esimakua suunnittelemastani bikinimallistosta, Tara Jayne kirjoittaa Instagramiin.