Amber Rosen rinnat roikkuivat iltapuvusta valtoimenaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Amber Rose on tunnettu räväkästä olemuksestaan ja näyttävistä kuvistaan sosiaalisessa mediassa. Rose on myös perheenäiti ja hänellä on kaksi poikaa, kahdeksanvuotias Sebastian ja yksivuotias vauva Slash. Taannoin Amber tatuoi lastensa nimet iholleen odottamattomalla tavalla, sillä nimet tehtiin hänen otsaansa.

Tällä kertaa 37-vuotias Amber Rose nähdään poikkeuksellisen rohkeassa asussa, sillä hänen musta asunsa ei peitä rintoja lainkaan. Sen sijaan povi roikkuu valtoimenaan asun ulkopuolella ja nännit on peitetty vain tähden muotoisilla tarroilla. Amber on nähty rohkeissa asuissa, mutta ei aimmin näin näyttävässä. Aika näyttää ovatko kuvat ja video liian rohkeita sosiaalisen median säännöille. Mikäli näin on, tullaan kuvat poistamaan nopeasti.