Koirien koulubussista ei iloa puutu – lemmikit kyyditään päivähoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Oregonissa toimii Doggie School Bus -niminen palvelu, jossa koirat haetaan ja tuodaan päivittäin päivähoitoon. Tämä varmistaa sen, ettei lemmikkieläinten tarvitse olla yksin pitkiä päiviä kotosalla. Koirat näyttävät rakastavan palvelua.

West Linnin kaupungissa toimiva koirien koulubussi hakee lemmikit aamulla ja tuo illalla takaisin kotiinsa. Yritys on Arat Montoya -nimisen miehen omistama ja hän ajaa itse bussia. Noin parikymmentä koiraa ajelee palvelun kyydissä päivittäin.

Omistajat kehuvat koiriensa olevan hyväntuulisia päivähoidon jälkeen, joten ne saavat erinomaista palvelua ja hauskaa leikkiseuraa päiviensä ajaksi. Montoyan palvelu on tullut vuosien aikana niin suosituksi, että hän on joutunut ostamaan isomman auton koirien kuljettamista varten asiakasmäärän kasvettua.