Norjan povipommi häviävän niukassa mekossa – herutuskuvat poistetaan pian?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäisen pojan yksinhuoltajaäiti Sindy Starlet on noussut kansainväliseksi julkkikseksi suuren rintavarustuksensa ansiosta. Nainen on mainostanut, että hänen rintansa ovat Norjan suurimmat. Piti väite paikkansa tai ei, esittelee hän näitä kurvejaan usein auliisti varsinkin sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Sindy Starlet on poseerannut häviävän niukassa mekossa somekuvassa yhdessä pienen pehmolelun kanssa. Äskettäin kurvitar kertoi, että hänen kuvistaan kannattaa nauttia nyt, sillä hän tulee poistamaan ne kaikki. Vielä ei ole kuitenkaan tietoa koska näin on tapahtumassa ja onko kyseessä kenties vain mainostemppu.

38-vuotias kauneusalan yrittäjänä työskentelevä Sindy Starlet on aiemmin sanonut, että haluaa olla rikas ja kuuluisa. Sen takia hän on myös suurentanut poveaan merkittävästi viime vuosien aikana. Hän suosii tyylissään bimbomaisia piirteitä aina pinkistä huulipunasta muhkeisiin räpsyripsiin.