Ashley Benson nahka-asussa – povi varasti kaiken huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Ashley Benson on tullut monille tutuksi Valehtelevat Viettelijät -sarjasta. Nainen on ollut myös paljon otsikoissa rakkauselämänsä vuoksi oltuaan suhteessa ensin huippumalli Cara Delevingneen ja sen jälkeen räppäri G-Eazyyn. Ashley julkaisee ajoittain näyttäviäkin poseerauksia sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa kaunis näyttelijätär on esitellyt yllään nahka-asua, jonka yläosa ei todellakaan peittänyt liikoja. Kaula-aukko paljastui asussa nimittäin siinä määrin, että asun kantajan tulee koko ajan varoa paljastamasta liikaa. Bensonin ylle asu kuitenkin sopii mainiosti. Tämä selviää viimeistään kuvasarjan viimeisessä otoksessa.

Ashley Benson seurusteli ensin kaksi vuotta Cara Delevingnen kanssa ja sen jälkeen yhdeksän kuukautta G-Eazyn kanssa. Naisen mielestä on tärkeää, että hänen rakkauselämänsä pysyy mahdollisimman yksityisenä. 31-vuotias tähti pitää suhteita enemmän pyhänä kun tärkeät hetket pysyvät vain kahdenkeskeisinä. Benson ei kuitenkaan voi vaikuttaa paparazzien nappaamiin kuviin, minkä vuoksi suhteista lopulta tulee aina julkisia ainakin osittain.