Netflixin kallein elokuva: Päärooleissa The Rock, Ryan Reynolds ja Gal Gadot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixissä on viime vuosina nähty yhtiön alkuperäiselokuvia, jotka eivät tuotantoarvojensa puolesta enää kalpene isojen Hollywood-tuotantojen rinnalla. Nyt Netflixin valikoimiin on ilmestynyt yhtiön kalleimmaksi elokuvaksi kuvailtu Red Notice.

Red Noticen päärooleissa nähdään Dwayne ”The Rock” Johnson, Wonder Woman -tähti Gal Gadot ja Deadpoolia näytellyt Ryan Reynolds. Komediaa, toimintaa ja veijaritarinaa yhdistelevässä elokuvassa seurataan kansainvälisiä taidevarkaita ja heidän kintereillään olevaa FBI-agenttia.

Red Noticen budjetin on kerrottu olevan noin 200 miljoonaa dollaria. Pelkästään Johnson, Gadot ja Reynolds saivat rooleistaan Variety-lehdne mukaan vähintään 20 miljoonan dollarin palkkiot. Muita kalliiksi tulleita Netflix-tuotantoja ovat Reynoldsin niin ikään tähdittämä 6 Underground, Martin Scorsesen mafiaeepos The Irishman ja Marvel-elokuvia ohjanneiden Russo-veljesten tuleva The Grey Man, jonka budjetin arvioidaan olevan myös 200 miljoonaa dollaria.

Red Noticen on ohjannut Johnsonin tähdittämistä Skyscraper ja Central Intelligence -elokuvista tunnetun Rawson Marshall Thurber. Red Notice sai ensi-iltansa Netflixissä 12. marraskuuta 2021.