MTV: Posti jätetty jakamatta kokonaiseen kerrostaloon kahden viikon ajan – asukkaat ihmeissään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin Kalliossa sijaitsevan kerrostalon asukkaiden postia ei ole jaettu yli kahteen viikkoon. Postin mukaan syynä on talon peruskorjauksesta johtuva rappukäytävän puutteellinen työturvallisuus. Asiasta uutisoi MTV Uutiset.

– Olemme päätyneet silloin siihen tilanteeseen, että siellä ei ole ollut meillä turvallista liikkua, Postin asiakaspalvelujohtaja Tomi Huhtala kommentoi.

Asukkaita asia on ihmetyttänyt, sillä muun muassa lapsiperheiden asuttaman talon on katsottu olevan asuinkelpoinen. Asukkaiden mukaan asiasta ei ole myöskään ilmoitettu asianomaisille. Huhtalan mukaan ilmoitustaululle ja ulko-oveen on viety tiedote asiasta, mutta hän myöntää ratkaisun olevan puutteellinen.

Asukkaiden on täytynyt noutaa postinsa noin 17 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevasta kauppakeskus Redistä. Myös kyseisestä asiasta tiedottamisessa on ilmennyt puutteita, minkä seurauksena osa poisteista on jäänyt saamatta. Asukkaita on neuvottu tekemään ongelmatilanteissa korvaushakemus Postin verkkosivujen kautta.