Poliisi epäilee: Juomiin lisätty huumausainetta Turussa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisin tietoon on tullut viime viikkojen aikana useita Turun keskustan ravintoloissa tapahtuneita huumausepäilyjä. Poliisi pyytää, että ihmiset ilmoittaisivat kaikista epäilyistä viranomaisille.

Poliisi on vastaanottanut epäillyistä huumaustapauksista tähän mennessä yhteensä neljä rikosilmoitusta. Yhteistä tapauksille on se, että uhrit ovat jättäneet ravintolassa juomansa vartioimatta. Huumausten uhrit epäilevät, että juomaan on laitettu jotain, sillä he ovat kokeneet olonsa erittäin sekavaksi ja pahoinvoivaksi.

– Poliisi muistuttaa, että kaikissa huumausepäilyissä kannattaa olla yhteydessä poliisiin. Akuutissa tilanteessa on soitettava hätänumeroon 112. Jos vasta myöhemmin epäilee tulleensa huumatuksi, kannattaa asiasta tehdä rikosilmoitus, sanoo rikoskomisario Riikka Laaksonen.

Poliisi pyytää mahdollisilta silminnäkijöiltä tai muilta asiasta tietäviltä vihjeitä asiasta. Kaikki tiedot voi ilmoittaa Lounais-Suomen poliisille puhelimitse soittamalla numeroon 0295 417 259, sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.