Yli 300-kiloinen Tammy meni laihtuneena kotiin: Sisko ei huomannut muutosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -televisiosarjassa esiintyvä 300 kiloa painava Tammy Slaton on viettänyt aikaansa riippuvuushoidossa. Hän on onnistunut laihtumaan peräti 30 kiloa laitosjakson aikana. Reilusti ylipainoinen nainen päätti saapua takaisin kotiin kahdeksan viikon jakson jälkeen.

– En huomaa painossasi mitään eroa. Huomaan sinussa eroa ehkäpä sitten, kun olet laihtunut 150 kiloa, Tammyn sisko Amy sanoo toivottaessaan häntä klinikalta tervetulleeksi kotiin.

Perhe ostaa nykyään Tammylle pienen keittolevyn ja pöydän, jolla nainen voi kokata itsenäisesti ruokaa itselleen. Idea on loistava ihmiselle, joka kärsii vakavasta ylipainosta. Kun hänelle hankkii ainoastaan terveellisiä ruoka-aineita, pysyy ruoan ravintotasot oikeina. Tammy ottaa lahjan keljuiluna.