Ostoskeskuksen puhuva joulukuusi karmii asiakkaita – onko liian pelottava?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulukuuset eivät ole ostoskeskuksissa loppuvuodesta harvinainen näky. Harva kuusi kuitenkaan onnistuu herättämään yhtä paljon kohua ja keskustelua, kuin erään kanadalaisen ostoskeskuksen Woody-kuusi.

Kanadan Nova Scotian Dartmouthissa sijaitsevan Mic Mac -ostoskeskuksen Woody-kuusen erottavat monista muista joulupuista sen liikkuvat ja puhuvat kasvot. Vaikka puhuvan joulukuusen olisi tarkoitus olla lasten mieleen, on moni pitänyt sitä myös karmivan näköisenä.

Woody teki taannoin paluun ostoskeskukseen 15 vuoden tauon jälkeen. Puhuvan joulukuusen paluu on jakanut mielipiteitä niin paikallisten kuin somekansankin keskuudessa. Woody on sittemmin jopa Jimmy Fallonin juontamassa The Tonight Show -ohjelmassa.