Tanssii Tähtien Kanssa -kausi huipentui – Ernest Lawson ja Anniina Koivuniemi voittoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisten rakastaman Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelman 14. tuotantokausi huipentui finaaliin, jossa voittajaksi äänestettiin näyttelijä, juontaja ja impromestari Ernest Lawson tanssiparinsa Anniina Koivuniemen kanssa.

– Tiivistettynä: kaikkien aikojen reissu. Olen loputtoman onnellinen, että täysin puun takaa löysin tanssista uuden intohimon elämääni. Sen lisäksi sain elämääni kasan uusia ystäviä, ja se on paljon enemmän kuin mitä uskalsin toivoakaan. Tälläinen kokemus ei olisi ollut mahdollista ilman perheen ja erityisesti vaimon tukea: kiitos rakkaudesta ja tuesta miljoonasti. Ja kiitos opettajista parhaimmalle! Jos sanakirjassa olisi paras-sanan vieressä kuva, niin siinä olisi Anniinan nassu, Ernest Lawson kommentoi voiton ratkettua.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma huipentui sunnuntaina finaaliin, jossa voitosta taistelivat Waltteri Torikka ja Kia Lehmuskoski, Ernest Lawson ja Anniina Koivuniemi sekä Krista Siegfrids ja Anssi Heikkilä. Kaikki tähtiparit esittivät suorassa finaalilähetyksessä kolme tanssinumeroa. Finalistien esityksiä finaalissa arvioivat Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen, joiden pisteytykset eivät kuitenkaan vaikuttaneet lopputulokseen, sillä katsojien sydämet valloittanut voittajapari selvisi yleisöäänestyksellä. Ohjelman juonsivat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi.