Räppäri Cardi B palkattiin Playboyn luovaksi johtajaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen hiphop-tähti Cardi B tunnetaan muun muassa kohua herättäneestä WAP-hitistään. Nyt 29-vuotias tähti on tekemässä uutta aluevaltausta. Hänet on nimetty Playboy-brändin luovaksi johtajaksi.

Cardi B:n virallinen titteli on englanniksi creative director in residence, ja hän on ensimmäinen Playboy-brändin kyseisen kunnian saanut henkilö. Playboyn tiedotteen mukaan Cardi johtaa Playboy-lehden muotiin ja seksuaalisiin wellness -tuotteisiin keskittyvien oheistutteiden taiteellista suuntaa. Hän on myös yksi Playboyn uuden Centerfold-somealustan perustajista.

– Playboy-perheeseen liittyminen virallisesti on minulle unelmien täyttymys. En voi uskoa tätä todeksi. Niin kauan kun muistan, olen tuntenut yhteyttä Playboyn kanssa. Kyseessä on ainutlaatuinen alusta sensuroimattomalle luovuudelle, ja sen kamppailu henkilökohtaisten vapauden eteen inspiroi minua, Cardi B kuvaili.

Cardi B on ollut viime aikoina otsikoissa myös perhe-elämäänsä liittyvissä merkeissä. Cardin ja hänen aviomiehensä, räppäri Offsetin toinen lapsi syntyi syyskuussa.

 

https://www.instagram.com/p/CW_ISwyLdt0/