Antti Holma on uusi Haluatko miljonääriksi -juontaja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jaajo Linnonmaa paljasti taannoin jättävänsä Haluatko miljonääriksi -visailuohjelman juontotehtävät. Nyt ohjelman uusi juontaja on paljastunut. Hän on näyttelijänä ja kirjailijanakin tunnettu Antti Holma.

– Tein sellaisen päätöksen, että mä en tee enää mitään, ellei sähköpostin osoitekentässä kerrota paljon siitä maksetaan. Sitten kun siinä luki: Haluatko miljonääriksi?, niin mun oli pakko reagoida. Sitten kävi ilmi, että juontaja ei ainakaan toistaiseksi saa miljoonaa tästä, vaan se on varattu kilpailijoille. Kyllä mä sitten kiinnostuin sen verran, että mä napsautin sen sähköpostin auki ja tässä ollaan, Holma vitsailee tiedotteessa.

Antti Holma on juontanut aikaisemmin muun muassa Kingi ja Mestaritekijä -sarjoja. Haluatko miljonääriksi -ohjelman kuudennen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Ohjelma palaa Neloselle ja Ruutu-palveluun vuonna 2022.

– Tässä ollaan ihmisten kanssa. En voi kirjottaa porilaisen Leenan suuhun repliikkejä ja hauskoja vitsejä, kun en mä voi kirjottaa niitä omaankaan suuhun. Siinä täytyy olla vaan hetkessä. Se on se, mihin mä tässä tähtään. Mä yritän olla niille kilpailijoille mahdollisimman paljon läsnä, Holma toteaa.