Ex on the Beach Suomi -komistus julkaisi ultraäänikuvan: ”Meidän pieni lomalapsi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ex on the Beach Suomi -sarjasta tunnettu Henrik Mykrä on kertonut Emmi-tyttöystävänsä olevan raskaana. Kaksikko on julkaissut ultraäänikuvan sosiaalisessa mediassa. Mykrä on kirjoittanut kuvan yhteyteen pitkät saatesanat ja ladannut uutiseen runsaasti tunnepitoisia ajatuksia tulevaan isyyteen liittyen.

– Tässä on meidän pieni lomalapsi, Mykrä kirjoittaa ja lisää myöhemmin:

– Lapsen saaminen on ylipäätään todella herkkä aihe, niin hyvässä kuin pahassa. Minun kohdallani yksinkertaisesti haluan tuoda esille sen, miten se mieli voi muuttua, kun asiasta tulee todellista. Olen julkisesti sanonut, että minusta ei isää tule ja siihen on liittynyt todella vahvasti pelko oikeastaan kaikesta liittyen lapsen ja äidin terveyteen, Mykrä niputtaa, mutta ei paljasta pelkojensa tarkempaa alkuperää.

– Toivon, rukoilen ja uskon, että kaikki menee hyvin. Elämä harvoin menee niinkuin suunnittelee ja se ulkomaille muuttokin nyt vain siirretään tulevaisuuteen. Edessä on jotain omaa elämää suurempaa ja siitä me otamme yhdessä selvää perheenä.

Porilainen Mykrä oli mukana Ex on the Beach -sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella keväällä 2020.