Huuhkajien kapteeni Tim Sparv jättää jäähyväiset

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen, Huuhkajien kapteenina pitkään toiminut Tim Sparv lopettaa pelaajauransa. 34-vuotias urheilija paljasti päätöksensä Palloliiton maanantaina Helsingissä järjestämässä tiedotustilaisuudessa.

Sparv ehti tekeään pitkän ja näyttävän uran jalkapallon parissa. Hän pelasi Huuhkajissa yhteensä 84 ottelua. Sparv liittyi A-maajoukkueeseen vuonna 2009, ja toimi sen kapteenina vuodesta 2018 alkaen.

Oravaisista kotoisin oleva Sparv siirtyi vuonna 2003 englantilaisen Southamptonin akatemiaan 16-vuotiaana. Hän pelasi myös muun uassa Ruotsin Halmstadissa, Hollannin FC Groningenissa ja Tanskan Midjtyllandissa. Sparv pelasi Huuhkajien riveissä myös viime kesän EM-kisoissa. Viimeiset ottelunsa hän pelasti syksyllä HJK:n riveissä.