Seinäjoen Vauhtiajot palaavat tutulle paikalleen – esiintymässä Tehosekoitin, Haloo Helsinki, Teflon Brothers…

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etelä-Pohjanmaalla järjestetään jälleen heinäkuussa 2022 Seinäjoen Vauhtiajot. Ensi kesänä 14.-17. heinäkuuta järjestettävä tapahtuma palaa vanhalle paikalleen Seinäjoen Kirkkokadulla.

Vauhtajojen ensimmäiset esiintyjät on myös julkistettu. Mukana ovat Tehosekoitin, Haloo Helsinki!, Teflon Brothers, Popeda, Klamydia, Sanni, Arttu Wiskari, Ellinoora, Reino Nordin, Neljä Ruusua, Atomirotta, J. Karjalainen, Petri Nygård ja Michael Monroe.

Artistien lisäksi Vauhtiajoissa nähdään ratatapahtuma, johon kuuluvat Suomen suurin motorshow ja ilmailunäytös. Ratatapahtuman ohjelma selviää myöhemmin. Vauhtiajoille myydään tammikuun loppuun saakka early bird -lippuja alennetuin hinnoin.