Jen Selter temppuili uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti erittäin treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Seuraajat saavatkin usein odottamaansa kuvamateriaalia kaunottaresta.

Nyt takapuolestaan maailmanlaajuisesti tunnettu kaunotar on temppuillut biksuissa rannalla yhdessä ystävänsä kanssa. Kaunottaret kiipeilivät toistensa niskaan poseeratakseen kameralle. Ihan kylmiltään vastaavaan tempaukseen ei välttämättä kannata lähteä, jos haluaa selvitä ilman sairaalareissua.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.