Dwayne ”The Rock” Johnson ei palaa Fast & Furious -elokuviin: ”Ei ole mitään mahdollisuutta”

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dwayne ”The Rock” Johnson ja Vin Diesel ovat kuuluneet Fast & Furious -elokuvasarjan suurimpiin tähtiin. Kaksikon välien tulehtumisen vuoksi Johnsonia ei kuitenkaan tulla näkemään jatkossa toimintaelokuvien tulevissa osissa.

Vin Diesel jakoi marraskuussa Instagramissa julkaisun, jossa hän pyysi Dwayne Johnsonia palaamaan sarjan kymmenenteen osaan. CNN-uutissivuston tuoreessa haastattelussa Jonhson kuitenkin kieltäytyi julkisesti pyynnöstä, ja arvosteli kanssatähteä kovin sanankääntein.

– Sanoin osoittavani aina tukea muille näyttelijöille ja kannustavani elokuvasarjan suosiota. Siitä huolimatta ei ole mitään mahdollisuutta, että palaisin. Vinin tuore julkaisu oli esimerkki hänen manipuloivasta käytöksestään. En pitänyt siitä, että hän nosti julkaisussa esiin omat lapsensa ja Paul Walkerin kuoleman, Johnson paljasti.

Fast & Furious -elokuvasarjan yhdeksäs osa sai ensi-iltansa kesäkuussa 2021. Parhaillaan työn alla olevan 10. osan ensi-iltaa suunnitellaan vuodelle 2023.