Nainen muokkaa ulkonäköään jättisummilla – tältä näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Aimi Leigh on 46-vuotias nainen, joka kertoo olevansa koukussa kauneusleikkauksiin. Hän haluaa erottua joukosta ja olla huomiota herättävän näköinen. Kukaan naisen lähipiiristä ei voi sietää Aimin kauneusleikkauksia.

– Näemme julkkiksia televisiossa ja sosiaalisessa mediassa ja haluamme olla heidän kaltaisiaan. Haluan näyttää hyvältä. Siksi pyrin päivittämään ulkonäköäni ja olemustani. Perheeni vihaa sitä, poikani ei voi sietää asiaa, eivätkä ystäväni pidä koko hommsta, Aimi kertoo.

Monet pelkäävät, että Aimi menee liian pitkälle operaatioissaan. Naisen videohaastattelua katsomalla huomaa myös, että hänen ulkonäkönsä on kovin erilainen kuin sosiaalisen median valokuvissa. Hän kokeilee jopa 3D-rasvaimua, jonka ansiosta Aimi pienenee yhden vaatekoon verran. Hänellä on kulunut plastiikkakirurgiaan jo 145.000 euroa.