Terroristi-orava jahtasi pikkukaupungin asukkaita Walesissa – haavoitti 18 ihmistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Briteissä on riehunut orava, joka puri 18 ihmistä ja kahta kissaa Walesin alueella sijaitsevassa Buckleyn kaupungissa. Harmaaorava oli kesyyntynyt ruokkimalla, mutta sen käyttäytyminen muuttui vaaralliseksi joulupyhien aikana. Orava jahtasi ihmisiä.

Syytä oravan käytökselle ei tiedetä. Sen nimeksi annettiin Stripe kauhukomediaelokuva Gremlinsin mukaan. Orava oli oppinut vierailemaan Corinne Reynoldsin puutarhassa. Aluksi sen käytös olikin hauskaa ja jyrsijä esitteli hienoimmat temput ruokkijalleen. Orava muuttui uhkaavaksi pikkuhiljaa ja se saattoi esimerkiksi kiivetä Reynoldsin olkapäälle vauhdilla ja kerran se jopa puri naista.

Hänen tietoonsa tuli yhä enemmän hyökkäyksiä, joten nainen päätti loukuttaa kurren. Valitettavasti eläinsuojeluyhdistyksen tehtäväksi jäi ilkikurisen oravan lopettaminen. Reynolds epäilee, että oravalla oli päässään käytöksen muuttava kasvain, WalesOnline uutisoi.