Marika Fingerroosin tiukka asu joutui koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuden valokeilassa jo vuosikymmeniä paistatellut salarakas ja kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina varsinaisen pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä vain sosiaalisessa mediassa. Fingerroos on jatkanut myös joulun aikaan totuttuja poseerauksia varsinkin miespuolisten seuraajiensa iloksi.

Nyt kurvikas kaunotar on toivottanut mittavalle seuraajajoukolleen energistä alkavaa viikkoa. Sen hän teki kuvalla, jossa takavuosien salarakas poseeraa tiukassa mustassa asussa, joka on joutunut koville uhkeiden muotojen ansiosta.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.