Kanye West treffeillä – käsikynkässä huippunäyttävä näyttelijätär

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian ja Kanye West erosivat viime vuonna seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Molemmat ovat menneet elämässään eteenpäin tahoillaan, vaikka Kanye on julkisesti yhä haikaillut Kimin perään. Hän on kuitenkin piipahtanut treffeillä näyttelijä Julia Foxin kanssa.

TMZ:n mukaan illallista voisi kuvalla sanalla ”romanttinen”. He olivat Miamissa Carbone-nimisessä ravintolassa lauantaina vuoden ensimmäisenä päivänä. Kaksikon tapaaminen ei kuitenkaan ollut lähipiirin mukaan vakavamielinen. West oli viettänyt uudenvuodenaattoa Miamissa päivää aiemmin.

Kanye Westilla ja Kim Kardashianilla on neljä lasta yhdessä. Kanye West sanoi vasta äskettäin, että haluaisi olla edelleen yhdessä Kimin kanssa. Hän osti Kim Kardashianin taloa vastapäätä olleen kiinteistön ja maksoi siitä puoli miljoonaa dollaria ylihintaa.