Upea koostevideo: Uudenvuoden ilotulitukset eri puolilta maailmaa

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uuttavuotta juhlistettiin ympäri maailman näyttävissä merkeissä koronatilanteesta huolimatta. Maailman suurkaupungeissa ei juurikaan tingitty ilotulitus- ja valoesityksistä, jotka valaisivat yötaivasta vuorokauden ja vuoden vaihtuessa.

Useimpien uusivuosi vaihtui todennäköisesti lähinnä oman kotipaikan ilotulitteita ihastellessa. Brittiläisen The Telegraph -lehden tuoreen videon ansiosta on mahdollista nähdä, miltä vuoden vaihtuminen näytti maapallon eri kolkissa.

Viraalina levinneellä videolla seurataan uudenvuoden ilotulituksia ja valoesityksiä muun muassa Hongkongissa, Dubaissa, Sydneyssä ja Pariisissa. Mukaan mahtuu jopa maailman sulkeutuneimmaksi valtioksi kuvailtu Pohjois-Korea, jossa merkkipäivää juhlistettiin ilotulituksen merkeissä.