Sometähti Addison Rae kuin supermalli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Somevaikuttaja Addison Rae oli taannoin TikTokin kolmanneksi seuratuin henkilö peräti 85 miljoonalla seuraajallaan, kun hän sai yllättäen bannit somepalveluun. Tuolloin Rae jakoi kuvan tilanteesta Twitterissä ja kertoi saaneensa pysyvän porttikiellon palveluun.

Nyt Addison on jättänyt someongelmat hetkeksi taakse ja suunnannut aurinkolomalle Turks- ja Caicossaarille, joiden välillä seilatessaan hän kuvautti itsensä biksuissa. Kuvan perusteella hän voisi hyvin toimia biksumallina, jos joskus tarvitsee lisätiloja.

Tiktok ei lopulta voinut antaa suosikkitähdelle pysyvää porttikieltoa, joten hänen tilinsä palautettiin normaaliksi. Syytä sekoiluun ei tiedetä. TikTok saattaa langettaa pysyvän porttikiellon käyttäjälle, joka on jakanut esimerkiksi väkivaltaista, seksuaalista, itsetuhoista, viharikoksia tai kiusaamista sisältävää materiaalia.