Jenni Alexandrova vaihtaa radiokanavaa: ”Jalat tutisevat ja jännittää”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Radio- ja televisiojuontaja Jenni Alexandrova on lopettanut työnsä Me Naiset Radion -juontajana. Moni hänen faninsa ihmetteli päätöstä, mutta nyt hän on saanut uuden työpaikan Aito Iskelmä -radiokanavalta. Instagramin perusteella 41-vuotias juontaja on pestistä innoissaan.

– Nyt se on julkista! Aloitan uudella radiokanavalla 10.1. Kanavan nimi on Aito Iskelmä! Aikamoista!, Alexandrova kirjoittaa.

– Ja kuten aina muutoksen edessä seison nytkin itsevarmana ja valmiina kaikkeen. Jalat toki tutisevat ja jännittää, koska kaikkeus on vielä täysi mysteeri – mutta eihän muut mua kiinnostakaan.

Aito Iskelmä on Nelonen Median omistama radioasema. Sanoma-konserniin kuuluva liiketoimintayksikkö on toteuttanut viime vuosien aikana ahkerasti juontajavaihdoksia, mikä on saanut osan radion kuuntelijoista ärsyyntymään ja hämmentyneeksi. Alexandrova siirtyi taannoin Radio Rockilta Radio Suomipopille. Vuoden 2020 alussa Alexandrova aloitti Radio Aallon juontajana. Sitten hän toimi Radio Aallon korvanneen Me Naiset Radion iltapäivän juontajana vuoden 2021 tammikuusta joulukuuhun.