Luulitko Kardashianien poistuvan televisiosta? Luulit väärin – katso uuden ohjelman makupala

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu Kardashianit-realitysarja päättyi viime vuonna amerikkalaisella E!-kanavalla. Aiemmin kerrottiin, että perhe ei päässyt yhteisymmärrykseen kuvauspalkkioiden suhteen. Lisäksi Kardashianit ovat haaveilleet pääsevänsä suoratoistopalveluun perinteisen televisiokanavan lisäksi.

Nyt ohjelmayhtiö Hulu on julkaissut ensimmäisen makupalan perheen realitysarjasta. Alkuperäistä Keeping Up With the Kardashians -sarjaa kuvattiin 14 vuotta, joten uudessa sarjassa on suuret saappaat täytettävänä, jotta se lyö läpi fanien keskuudessa. The Kardaashians -ohjelman teaseri ei ainakaan lupaile mitään tavallisuudesta poikkeavaa, koska siinä perheenjäsenet ainoastaan toivottavat hyvää uutta vuotta tyypilliseen tapaansa tällättyinä.

Kardashianit solmivat taannoin Hulu-palvelun kanssa vuosia kestävän sopimuksen uuden sisällön tuottamisesta. Hulun mukaan sarjaa esitetään Yhdysvaltojen ulkopuolella Star-palvelussa, joka on Suomessa osa Disney+ -suoratoistopalvelua.