Lahden Pelicans myy valmentajan pestiä ottelun ajaksi 100 000 eurolla – ostaisitko sinä?

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan joukkueen valmentajana toimimisesta haaveilleilla on nyt elämänsä tilaisuus. Lahden Pelicans tarjoaa mahdollisuutta toimia joukkueen valmentajana yhden ottelu ajan, joskaan halpaa se ei ole.

Pelicans saa vallitsevan koronatilanteen ja AVIn rajoitusten mukaisesti ottaa 14. tammikuuta KalPaa vastaan pelattavaan kotiotteluunsa vain 10 katsojaa. Paikat huutokaupataan viitenä kahden hengen pakettina. Ne sisältävät kaksi vapaasti valittavaa paikkaa Isku Areenalta sekä alkoholittomat juomat ja eväät 1. erän aikana.

Mikäli ostaja maksaa lipuista vähintään 100 000 euroa, pääsee hän toimimaan valmennustehtävissä ottelussa Tommi Niemelän alaisuudessa. Valmentajana hänellä on rajaamaton pääsy joukkueen tiloihin ja vaihtopenkille, valmennuksen puku, ottelupöytäkirja ja vastuu ottelun avauskentällisestä. Jo yli 1 500 euron paketin ostaja saa haluamansa pelaajan Game Worn -pelipaidan ottelun jälkeen. Korkein huutaja saa puolestaan sauna-aition omaan käyttöönsä.