Nainen meni sokkotreffeille – jumiutui päiväkausiksi miehen kotiin koronasulun vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sokkotreffeille menneen naisen elämä sai taannoin yllättävän käänteen, joka voisi olla joko romanttinen tai painajaismainen. Äkillisen sulkutilan vuoksi hän päätyi viettämään seuralaisensa kanssa suunniteltua pidemmän ajan.

Wang-niminen nainen kertoi WeChat-somepalvelussa vanhempiensa järjestäneen hänelle sokkotreffit 10 miehen kanssa. Viides kumppaniehdos oli kertonut olevansa hyvä kokki ja pyytänyt Wangia kotiinsa illalliselle. Kesken illallisen naiselle selvisi, että treffikumppanin asuinalueella oli otettu käyttöön äkillinen ja erittäin tiukka sulkutila koronatapausten vuoksi.

AFP-uutistoimiston mukaan Wang kertoi sunnuntaina olleensa jumissa miehen kotona neljän päivän ajan. Tilanne ei ollut naisen mielestä ideaali, mutta ainakin treffikumppani teki hänelle päivittäin ruokaa. Vaikka Wang kuvailee miestä hiljaiseksi kuin puunukkea, ei hänessä naisen mukaan ole juuri muuta moitittavaa.