Ohhoh! Epäilty yritti paeta oikeudesta ja varastaa poliisin aseen – valvontakamera tallensi kauhun hetket

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa esitetty Court Cam -televisio-ohjelma esittelee oikeudenkäyntien erikoisimmat tilanteet. Nyt valvontakameralle on tallentunut välikohtaus, jossa Branden Brophy yrittää anastaa viranomaisen virka-aseen Fresnon oikeustalolla Kaliforniassa.

Brophy oli syytettyjen penkillä murron vuoksi. Hän pakeni kuitenkin kesken käsittelyn ja ajautui painiin poliisiviranomaisen kanssa. Valitettavasti huomattavasti Brophya pienikokoisempi poliisi ei saa vankia hallintaotteeseen. Onneksi avuksi tulee sivullinen.

Pian avuksi tulee myös lisää poliiseja. Vanki otetaan hallintaan ja asetetaan pyörätuoliin istumaan. Oikeudenkäynti siirtyy ja Brophy kuljetetaan takaisin vankilaan siksi aikaa. Tempun jälkeen hänen rikosrekisterinsä kasvaa kolmella uudella syytteellä. Takuusumma asetettiin 1.639.000 dollariin.