Tanskalaismalli jätti rintaliivit ja paidan kotiin – näinkin farkkutakkia voi pitää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Sports Illustrated -lehti valitsee joka vuosi malleikseen upeita kaunottaria ympäri maailmaa. Taannoin tanskalainen Josephine Skriver nimettiin vuoden tulokkaaksi julkaisun toimesta. Tänä vuonna Skriver toimii yhtenä Sports Illustrated -malleista.

Nyt kuvankaunis tanskalaismalli on poseerannut Yhdysvalloissa Utahin Amangirissä demim-asussa, jonka farkkutakin alle hän ei ollut pukenut lainkaan paitaa tai rintaliivejä. Varsin kesäinen tapa kantaa farkkutakkia voisi rantautua ensi kesänä myös Suomeen.

27-vuotias Tanskalainen huippumalli Josephine Skriver on tullut vuosien saatossa monille tutuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Nyt Skriver on kuitenkin todella onnellinen ja otettu pestistään Sports Illustrated -mallien riveissä ja näyttää olevan nainen oikealla paikalla.