Lisa Rinna julkaisi alastonkuvan kaikkien ihailtavaksi – poistetaanko pian?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan. Taannoin NBC ilmoitti, että Rinna näyttelee Päivien viemää -sarjan tulevassa paluussa.

Tällä kertaa Rinna on löytänyt arkistojensa kätköistä vanhan valokuvan, jossa ilmeisesti poptähti Madonna nähdään poseeraamassa täysin alastomana aurinkoisella pihamaalla. Rinna ei avaa tarkemmin mistä ja koska hänen julkaisemansa kuva on ikuistettu. Aika näyttää poistaako Instagram Madonnan alastonkuvan vai katsooko se otoksen olevan sääntöjen mukainen. Molempien naistähtien fanit ovat ihastuneet kuvaan.

58-vuotias Lisa Rinna kiinnitettiin äskettäin uudelleen Päivien viemää -sarjaan. Rinna näytteli siinä vuodesta 1992 vuoteen 2018. Viime vuosina hän on tullut yleisölle tutuksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -realityohjelmasta. Lisa Rinna esittää Days of our Lives: Beyond Salem -minisarjassa timanttisaalista etsivää agenttia. Agentti on hänen vanha tuttu hahmonsa, Billie Reed. Päivien viemää -sarjaa on esitetty vuodesta 1965.