Prinssi Andrew tarkka pehmoleluistaan – raivostuu väärästä järjestyksestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan prinssi Andrew on ollut kohujen keskiössä muutaman vuoden ajan. Mies on liitetty alaikäisiä naisia hyväksikäyttäneeseen Jeffrey Epsteinin seksirinkiin. Miehen sotilasarvo ja kuninkaalliset velvollisuudet on riisuttu skandaalin vuoksi.

Nyt prinssi Andrew’n kaapista alkaa rymistä ulos lisää luurankoja. Miehellä on jättimäinen teddykarhujen kokoelma. Miehen entinen turvallisuustyöntekijä Paul Page on kertonut Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile -dokumentissa, että prinssi saa raivokohtauksen, jos yksikin hänen 60 nallen kokoelmastaan on pedattu väärin sängyn päälle.

Leluista on otettu valokuva ja se on laminoitu, jotta henkilökunta osaa panna nallet oikeille paikoilleen pedin pedattuaan. Andrew’n nalleista on kerrottu ennenkin. Muun muassa hovikirjailija Elizabeth Day kertoo, että yllättyi nähdessään Andrew’n tapaamista odottaessaan käytävässä suuren nallekarhulelun. Hän naurahti ja kertoi kirjailijalle, että se oli häälahja hänen entiseltä vaimoltaan Sarah Fergusonilta.

– Minusta tuntui melko oudolta, että aikuinen mies on niin huvittunut pehmolelun läsnäolosta, mutta luulen, että englantilaisilla ylemmillä luokilla on pitkä historia nallekarhuista, joita käytetään siirtymäkohteena ilmaisemaan tunteita, jotka he saattavat tuntea epämukavaksi, Day kertoi.