Studio Killersin hitti Jenny (I Wanna Ruin Our Friendship) nousi taas Tiktok-ilmiöksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalais-brittiläisen virtuaaliyhtye Studio Killersin yhdeksän vuotta sitten julkaistu single Jenny (I Wanna Ruin Our Friendship) on taas nousemassa maailmanlaajuiseksi hitiksi. TikTokissa reilu vuosi sitten uuden nousun tehnyt kappale teki nyt paluun #hearteyes-trendillä, jossa äänenä käytetään nopeatempoisempaa remixiä alkuperäisestä kappaleesta. Jenny (I Wanna Ruin Our Friendship) onkin tällä hetkellä yksi käytetyimmistä äänistä globaalisti TikTokissa.

Tammikuun aikana kappaleeseen on tehty yli 3,5 miljoonaa videota TikTokissa ja katselukertoja näillä videoilla on yhteensä 2,6 miljardia. Trendissä luodaan peiliefektein liikkuva sydän silmiin kappaleen soidessa taustalla. Vuoden 2020 joulukuussa videoita tehtiin 1,1 miljoonaa kappaletta ja katselukertoja oli 1,7 miljardia. Kun verrataan tähän hetkeen, numerot ovat jo yli kaksinkertaiset ja kuukaudesta on vielä kolmannes jäljellä. Yhteensä Jenny (I Wanna Ruin Our Friendship) -kappaleeseen tehtyjä videoita on katsottu TikTokissa järjettömät 11 miljardia kertaa.

Suomessa kappale on Spotifyssa jo sijalla 94 ja suunta on ylöspäin. Kappaletta striimataan globaalisti tällä hetkellä lähes puoli miljoonaa kertaa päivittäin. Vuoden 2020 marraskuussa kappale löi läpi 23 maassa nousten Spotifyn top 200 listoille, joista viisi maata nousi jopa top 50 listoille.

Audiovisuaalinen kollektiivi Studio Killers on jo viime vuosikymmenen alusta valloittanut sydämiä ympäri maailmaa tarttuvilla elektronisilla hiteillään ja upeilla animaatioillaan. Yhtyeen nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2013 ja se kapusi Yhdysvaltojen ja Kanadan iTunesin tanssilistan ykköseksi. Jenny (I Wanna Ruin Our Friendship) -kappaletta on striimattu yhdeksässä vuodessa pelkästään Spotifyssa yli 142 miljoonaa kertaa. Maailmalla menestyneen yhtyeen keulakuvana toimii pop-ikoni Cherry, vahva girl-boss. Cherryn lisäksi yhtyeen muita jäseniä ovat Dyna Mink ja Goldie Foxx.