Diili-Sointu ryhtyi kirjailijaksi: ”Ideana on hypätä syvään päätyyn”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelman voittonsa myötä ja aikaisemmista realitysarjoista tunnetuksi tullut Sointu Borg on tehnyt viime aikoina runsaasti puhujakeikkoja tilaisuuksissa. Kauppatieteiden maisteri ei yleeensä piilottele kurvikasta vartaloaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Tulevaisuudessa hänen ajatuksiaan voidaan lukea myös kirjana.

Sointu paljasti tänään julkisessa somepäivityksessään ryhtyneensä kirjailijaksi. Hän nimittäin allekirjoitti tänään Sanomatalolla kustannussopimuksen, josta Sointu on todella innoissaan.

– Kirjotan kirjan. Mahtavaa ja samalla helvetin kuumottavaa. Aika työmaa. Haluan antaa tälle projektille paljon. Haluan, että se antaa muille. Odotukset on kovat. Ideana on hypätä syvään päätyyn ja sanottaa asioita ja keloja, jotka on jääny ääneen sanomatta. Saa nähdä, mikä on vastaanotto. Mitään kädenlämpöstä en jaksa rustailla, Sointu kertoi.

Kustannussopimus ei ole ainoa asia, jonka Diili-ohjelman voitto on Borgin elämässä muuttanut. Taannoin hän kertoi käyttäneensä koronakriisin aikana kaikki säästönsä ja palautteli pulloja kauppaan, kunnes tilanne muuttui Diili-ohjelman myötä kertaheitolla.

– 1,5 vuotta sitten vedin persaukisena hernesoppaa himassa ja elin Kelan yrittäjän asumistuella. Tänään yhdessä isommassa palsussa heräsin siihen, että kyllä se elämä voi muuttua todella radikaalisti lyhyessä ajassa. Sunkin voi. Elämä on ollu puolivuotta täysin absurdia, Sointu Borg paljasti.