OMG! Ottaako Darcey Silva Georgin takaisin? Mies aneli anteeksipyyntöä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jos draamalla oli persoonallisuus, olisi sen nimi todennäköisesti Darcey Silva. Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta tuttu Darcey on saanut oman ohjelmansa Stacey-nimisen siskon kanssa. Sarjassa tarjoillaan draamaa joka ikinen minuutti.

Kuten sarjan ystävät tietävät, jätti Darcey Silva komean rakastajansa Georgin Turkin kauneuslomalla ollessaan. He erosivat pitkän riitelyjakson päätteeksi. Nyt Georgi kuitenkin haluaa pyytää anteeksi käytöstään ja hän haluaa, että erosta sovitaan kasvotusten. Hän järjestää Darceylle upean piknikin puistoon.

– Voin todella huonosti sen takia, miten sanoimme toisillemme hyvästit. Siksi haluan esittää anteeksipyyntöni sinulle, eikä tarkoituksenani ollut sinun satuttaminen. Olen ihminen ja myös minulla on tunteet. Ylireagoin. Tämä on ollut minulle todella vaikeaa, koska rakastuimme, tarjosit kauniin kotisi myös minulle, mutta emme kuitenkaan oppineet tuntemaan toisiamme kovin hyvin, Georgi puhuu.

Darcey myöntää suoraan, että on hämmentynyt. Georgi selittää, että on karanteenin, muuton ja töiden loppumisen vuoksi tuntenut olonsa turhaksi. Tilanne teki hänestä omien sanojensa mukaan sekopäisen, mikä vaikutti myös parisuhteeseen. Hän kertoo menettäneen oman indentiteettinsä koronavirusrajoitusten vuoksi ja tunteneen olonsa vangiksi. Lopulta tunteet nousivat pintaan ja Darcey sai osansa niistä – valitettavasti. Georgi katuu kaikkea.

Antaako Darcey anteeksi?