Martina Aitolehti Lontoossa – nautti elämästä ilman rajoituksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tänä vuonna nelikymppisiä juhliva hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti matkusti Englannin pääkaupunki Lontooseen. Hän nautti erityisesti siitä, että maassa eletään jo ilman koronavirusrajoituksia samaan tyyliin kuin ennen pandemiaa.

– Töitä, kulttuuria ja lenkkeilyä Hyde Parkissa. Täällä kaikki on normaalisti auki ja ihmiset elää joka solulla. Aivan ihana kaupunki, Aitolehti kirjoittaa.

– Kun satukirjassa olisi juossut. Eläimet tuli aivan lähelle, ihmiset nauroi, nautti elämästä, taiteili, tanssi ja mä ihailin suu auki. Miten ihanaa nähdä ihmisten elävän.

Hänen seuraajansa ovat onnellisia hänen puolestaan ja toivovat, että Suomessa seurattaisiin pian mallia. Martina kertoi panostavansa tänä vuonna yhä enemmän tulevaisuuteensa ja onnellisuuteensa. Hän on aloittanut opinnot Barchelor in sport progman -tutkinnon merkeissä.

– Monen silmissä olen saavuttanut jo kaiken, mutta omassa päässäni olen vasta alussa, toki erittäin hyvässä lähtöruudussa, kovan työn saattelemana. Mun kunnianhimo ja halu kehittää itseäni urheilija, valmentajana ja yrittäjänä on varmasti kyltymätön ja tämä on mielestäni siunaus mitä pitää ruokkia, hän kiteytti aiemmin.