Kohukaunotar Vinetria ei kurvejaan piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lehdistölle tihkui taannoin tietoja, joiden mukaan 44-vuotias räppäri Kanye West tapailisi 22-vuotiasta mallikaunotarta, joka tunnetaan nimellä Vinetria. Kaksikko nähtiin taannoin ensimmäisen kerran julkisesti yhdessä Donda Academyn koripallo-ottelussa Minneapolisissa. Sittemmin Kanye kertoi, ettei ole edes eronnut Kim Kardashianista. Myös suhde Vinetriaan on kaikonnut taka-alalle.

Kohukaunotar itse sen sijaan sai hetkensä julkisuudessa ja on sittemmin paistatellut useasti upeissa kuvissa sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa povekas kaunotar nähdään esittelemässä vartaloaan muun muassa autossa istuen. Kuvatekstin perusteella hänen itseluottamuksensa on timanttia.

Kanye West yhdistettiin aikaisemmin Irina Shaykiin, mutta he kertoivat olevansa ainoastaan ystäviä keskenään. Kanye Westin ex-vaimo Kim Kardashian on puolestaan yhdistetty koomikko Pete Davidsoniin. Kim Kardashian ja Kanye West erosivat helmikuussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Heillä on neljä lasta yhdessä. Kanye West sanoi vasta äskettäin, että haluaisi olla edelleen yhdessä Kimin kanssa.