Salkkaritähti Tiia Elg paljasti – meni salaa kihloihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Tiia Elg tunnetaan Salatut elämät -sarjasta, minkä lisäksi hän oli mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelman viimeisimmällä kaudella. Pian Salattuihin elämiin palaava tähti on nyt paljastanut olleensa yli vuoden ajan kihloissa puolisonsa Alexey Smolyaninovin kanssa.

– Mentiin kihloihin kaikessa hiljaisuudessa hiukan yli vuosi sitten. Naimisiin meno ei ole koskaan ollut minulle sellainen ’juttu’, En ole jotenkin koskaan osannut kuvitella ylleni valkoista mekkoa. Kahden lapsen jälkeen, kihlaus ei tuntunut suurelta muutokselta. Sormus tai ei rakkaus on ihan yhtä hyvää ja syvää, Elg kirjoitti Instagramissa.

Tähden mukaan häät saavat toistaiseksi odottaa panemiatilanteen vuoksi. Elg kuitenkin haaveilee naimisiin menemisestä Espanjan rannikolla.

Elg palasti taannoin Salattujen elämien kuvauksiin äitiyslomalta. Näyttelijän mukaan perheen ja töiden yhdistäminen on vaatinut vielä hieman totuttelua. Uskoa näyttelemisen, tanssijan uran ja perhearjen yhdistämisen onnistumiseen valoi kuitenkin Tanssii tähtien kanssa -ohjelma.