Jennifer Anistonin kaksoisolento hämmästyttää – erotatko sinä Frendit-tähdestä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla kuuluisuuksilla on etenkin sosiaalisessa mediassa hämmästystä herättäviä kaksoisolentoja, eikä Frendit-tähti Jennifer Aniston ole poikkeus. TikTok-käyttäjä Lisa Tranel on noussut viraalitähdeksi paitsi Anistonia muistuttavan ulkonäkönsä, myös tähden kanssa samankaltaisten maneerien vuoksi.

Tuoreella TikTok-videolla Lisa Tranel kuullaan lausumassa Jennifer Anistonin näyttelemän Rachel Greenin repliikkejä Frendeistä. Samankaltaisen ulkonäön lisäksi videon katsojia hämmästytti se, kuinka paljon Anistonia muistuttavalla äänellä ja äänenpainolla Tranel lausui repliikit. Moni kommentoija kertoi luulleensa naista alkuun Frendit-tähdeksi, ja kommentoitiinpa Tranelin näyttävän jopa enemmän Rachel Greeniltä kuin Rachel itse.

Page Six -sivuston mukaan Lisa Tranel kommentoi myöhemmin viraali-ilmiöksi nousua Instagram-tarinoissaan. Hän kuvaili viime päivien olleen todellista hullunmyllyä, ja kuvailee jakaneensa TikTok-videon vitsinä. Tranelin mukaan hän tai hänen perheensä eivät näe yhdennäköisyyttä hänen ja Jennifer Anistonin välillä.

@she_plusthree

You know what I mean?

♬ original sound – Friends