Missikaunotar putosi pilvenpiirtäjästä – julkaisi hetkeä aiemmin kuvan Instagramiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2019 Miss USA Chelsie Kryst on kuollut. Hän ilmeisesti hyppäsi sunnuntaina New York Cityn Manhattanilla sijaitsevasta rakennuksesta. Kryst työskenteli asianajajana.

Hän julkaisi juuri ennen kuolemaansa kuvan Instagramiin. Kuvassa lukee: ”Tuokoon tämä päivä sinulle lepoa ja rauhaa”. Hän oli 30-vuotias ja perhe suree syvästi hänen poismenoaan, CNN uutisoi. Kuolemasta ei ole paljastettu yksityiskohtia julkisuuteen, mutta sen epäillään olleen itsemurha.

Jos sinulla on itsetuhoisia ajatuksia tai olet huolissasi läheisestäsi, voit soittaa Kriisipuhelimeen 09 2525 0111 tai kirjoittaa Tukinettiin. Nuorille suunnattu Sekasin-chat päivystää ma-pe kello 9-24 ja viikonloppuisin kello 15-24. Jos tilanne on edennyt hengenvaaralliseksi, soita 112 tai hakeudu lähimpään päivystykseen.