Addison Raen musta kireä nahka-asu pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Somevaikuttaja Addison Rae oli taannoin TikTokin kolmanneksi seuratuin henkilö peräti 85 miljoonalla seuraajallaan, kun hän sai yllättäen bannit somepalveluun. Tuolloin Rae jakoi kuvan tilanteesta Twitterissä ja kertoi saaneensa pysyvän porttikiellon palveluun.

Tällä kertaa sosiaalisen median supertähti poseeraa sisätiloissa takan äärellä mustaan tiukkaan nahkatoppiin pukeutuneena. Tiukka toppi ja Addisonin viettelevät asennot saivat varmasti ainakin hänen miespuoliset seuraajansa innostumaan.

Tiktok ei lopulta voinut antaa suosikkitähdelle pysyvää porttikieltoa, joten hänen tilinsä palautettiin normaaliksi. Syytä sekoiluun ei tiedetä. TikTok saattaa langettaa pysyvän porttikiellon käyttäjälle, joka on jakanut esimerkiksi väkivaltaista, seksuaalista, itsetuhoista, viharikoksia tai kiusaamista sisältävää materiaalia.