Miehen erikoinen meikki pidätyskuvassa – kuin krapulainen pesukarhu

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Saammeko esitellä Austin Chapman -nimisen miehen. Hänen pidätyskuvansa leviää parhaillaan netissä, eikä vähiten siksi, että hän näyttää kuvassa karhukoplan kadonneelta pikkuserkulta.

Yhdysvaltojen Missourin osavaltiossa pidätetty Springfieldin asukas on maalannut kasvoihinsa mustia kuvioita. Hän on värjännyt silmänympäryksensä kauttaaltaan mustaksi. Ulkonäöstään huolimatta 25-vuotiasta miestä ei ole tuomittu rosvoilusta tai muista vastaavista naamion käyttöön perinteisesti liittyvistä rikoksista.

Hänet on pidätetty luvattomasta tunkeutumisesta. Emme tiedä mitä Chapman oli tekemässä, mihin hänen maskeerauksensa liittyy ja onko hän päässyt jo pesemään kasvonsa, mutta pidätyskuva leviää netissä viraalina varmasti vielä pitkään.