Kanye Westin öykkäröinti jatkuu – parjaa Pete Davidsonia somen täydeltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on arvostellut ex-vaimonsa Kim Kardashianin uutta poikaystävää, koomikko Pete Davidsonia Instagramissa kovasanaisesti. Mies on poistanut kaikki aiemmat julkaisut ja keskittynyt postauksissa ainoastaan perheensä takaisin saamiseen ja Pete Davidsonin arvostelemiseen.

Kanye West sekoilee, että Davidson on Donalt Trumpia vastaan taistelleen presidenttiehdokkaan Hillary Clintonin ex-poikaystävä. Hän on julkaissut Instagramiin todella erikoisia kuvia, joista yhteen on esimerkiksi muokattu hänen ja Davidsonin kasvot Alien-hahmoihin taistelumielessä.

Kanye West on kaivellut Davidsonin luurankoja kaapista, jotta aiheuttaisi ainoastaan hänen ja Kim Kardashianin eron. Hän uhoaa, että Davidson ei saa koskaan tavata hänen lapsiaan. Hänen tilinsä epäiltiin myös joutuneen hakkeroinnin kohteeksi, minkä väitteen Kanye West kumoaa esiintymällä kameran edessä.

Pian Kanye Westin julkaisut kohosivat Twitterissä jopa SuperBowlia suosituimmaksi puheenaiheeksi.

– En herännyt tänään taistellakseni perheeni puolesta trendatakseni Super Bowlia suositummaksi, mutta se tapahtui. Super Bowl saattaa perheitä yhteen. Kaikki, jotka olevat naimisissa, pitäkää kumppaninne lähellänne ja osoittakaa, kuinka paljon te rakastatte ja arvostatte heitä, koska jokaisen nurkan takana vaanii huijari tuhotakseen perheesi ja kävelläkseen Calvin Kleinin alusvaatteissa lastesi nähden. Toivon, että vaimoni olisi minun kanssa ja lapsemme istuisivat 50 jaardin kohdalla. Kim Kardashian muista, että West on ollut sinun isoin W, West kirjoittaa.

https://www.instagram.com/p/CZ8XRy4rSv6/

https://www.instagram.com/p/CZ7f8MEPZQ0/

https://www.instagram.com/p/CZ7WW9RP2ie/

https://www.instagram.com/p/CZ7UkBkp8ih/

https://www.instagram.com/p/CZ7UWO2pXqc/

https://www.instagram.com/p/CZ7OS6ZpP9J/

https://www.instagram.com/p/CZ7PTiopjDE/

https://www.instagram.com/p/CZ7QRxSpPTo/

https://www.instagram.com/p/CZwlf61uamF/

https://www.instagram.com/p/CZ7JM6pprwp/

https://www.instagram.com/p/CZ7LkRqpokj/