Työntekijä jäi lukkojen taakse tavaratalossa – pyysi apua netin keskustelupalstalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Redditissä leviää viraalina keskustelu, jossa Walmartin pikaruokalassa työskennellyt henkilö oli jäänyt lukkojen taakse. Hän kysyi apua tilanteeseensa, sillä työntekijän esimies oli käskenyt häntä odottamaan tavaratalossa aamuun asti työntekijöiden tuloa, koska ovia ei saatu sisältä auki ennen sitä.

– Tämä ei johdu siitä, että olisin liian heikko. Avaan ja suljen saman oven viisi kertaa viikossa. Soitin esimiehelleni ja minulle kerrottiin, että olen jumissa täällä ainakin koko yön, ellen pidempään, jos he eivät saa ovea auki aamulla, redditor tuskailee ja kysyy, voiko hän saada potkut jos soittaa paikalle palokunnan avaamaan oven.

– Jos minulla olisi jonkinlainen lääketieteellinen hätätilanne täällä, en ole varma mitä tekisin. Minulla on diagnosoitu ahdistuneisuushäiriö ja tämä pahentaa tilannetta.

Ihmiset käskivät hänen soittaa hätäkeskukseen ja sieltä saapui yksikkö apuun. Palopäällikkö ei ollut tyytyväinen, koska rakennuksessa pitäisi olla asianmukaisesti toimiva hätäuloskäynti. Työntekijä pääsi ulos ja ovi jouduttiin leikkaamaan auki. Hän toivoo, että ei saa tämän omituisen sattuman vuoksi potkuja.

[PA] Employee (me) stuck in building from legaladvice