KISS-tähti Gene Simmons järkyttyi suomalaishiihtäjän sukuelimestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaishiihtäjä Remi Lindholm nousi hiljattain otsikoihin maailmalla kirjaimellisesti jäätävästä syystä. Urheilijan sukuelin nimittäin jäätyi Pekingin olympialaisissa 30 kilometrin hiihtosuorituksen aikana.

Remi Lindholmin jäätynyt sukuelin herätti huomiota ympäri maailmaa ja asiasta keskusteltiin myös sosiaalisessa mediassa. Yksi tapauksesta selvästi järkyttynyt taho oli Kiss-yhtyeen basisti-laulaja Gene Simmons. Hän reagoi uutiseen jakamalla sen kolmen hämmästyneen emojin kera.

Remi Lindholm paljasti kilpailun jälkeen kivun olleen sietämätöntä ja hoitaneensa sukukalleuksiaan lämpöpussilla. Noin varttia myöhemmin sukuelimen vointi oli jo parempi. Tapauksesta uutisoivat maailmalla muun muassa The Guardian, Daily Mail, urheilusivusto Fox Sports, musiikkilehti Rolling Stone ja E! Online.