Video: Nostosilta käynnistyi auton ollessa sen päällä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia tapauksista, joissa autoilijat ovat joutuneet ongelmiin uhmattuaan avautuvia noustosiltoja. Taannoin Yhdysvalloissa todistettiin kuitenkin tapausta, jossa kuljettajan vaaraan joutuminen ei ollut hänen omaa syytään.

Floridassa kuvatulla viraalivideolla Honda-merkkinen auto on juuri ylittämässä nostosiltaa. Silta alkaa yllättäen nousta auton ollessa vielä sen päällä. Kuljettaja löytää itsensä tukalasta ja vaarallisesta tilanteesta.

Autoilija selvisi odottamattomasta vaarasta lopulta säikähdyksellä. Nostosillan operoija kertoi viranomaisille, ettei hän huomannut autoa ennen kuin oli liian myöhäistä. WPTV-uutissivuston mukaan hänet irtisanottiin työstään tapahtuneen johdosta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.