Eminemin tytär julkaisi intiimin kuvapäivityksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Eminemin tytär Hailie kartteli vuosikausien ajan julkisuutta. Nykyään 26-vuotias Hailie Jade Mathers on kuitenkin kasvattanut hieman somepresenssiään Instagramissa.

Hailien seuraajat yllättyivät taannoin hänen julkaistua harvinaisen yhteiskuvan poikaystävänsä Evan McClintockin kanssa. Otoksessa pariskunta nähdään suutelemassa Kalifornian auringonlaskussa. Pari tapasi toisensa opiskellessaan Michiganin osavaltion yliopistossa vuonna 2016.

Hailie Jade Mathers on tiettävästi vain kerran aikaisemmin jakanut somessa yhteiskuvan poikaystävänsä kanssa. Hän jakoi taannoin Instagramissa myös otoksen, jossa hän odotteli isänsä Super Bowl -esiintymistä SoFi-stadionilla. Eminem esiintyi urheilutapahtuman väliajalla Dr. Dren, Snoop Doggin, Mary J. Bligen, Kendrick Lamarin ja 50 Centin kanssa.